Radialni ventilatorji

Vortice Quadro
Quadro
Helios ELS
ELS
Vortice Ariett
Ariett
Agregat - info
Ko potrebujete močan kopalniški ventilator
Močan kopalniški ventilator ne pomeni nujno, da ventilator zmore velik pretok; v tem primeru je predvsem mišljem precej večji tlak, kot to dosežemo pri aksialnem kopalniškem ventilatorju. Več o odločitvi kdaj izbrati radialni in kdaj aksialni kopalniški ventilator lahko izveste v rubriki kopalniški ventilatorji.

V naši ponudbi lahko izbirate med dvema proizvajalcema kopalniških radialnih ventilatorjev: Vortice (Italija) in Helios (Nemčija). Pri izbiri se je najprej potrebno opredeliti glede ustreznega pretoka, ki ga ventilator omogoča. Za povprečne kopalnice običajno uporabljamo ventilatorje, ki omogočajo med 60 in 100 m3/h zračnega pretoka, za večje prostore (npr. večja klet, delavnica ali garaža) pa lahko izberemo tudi večji pretok: običajno do 300 m3/h. Glede na dimenzijo priključka na vertikalo se je v nadaljevanju potrebno opredeliti glede dimenzije priključka (premer priklopa na zračnik) kamor vstavimo le priklopni del ventilatorja. Izbirate lahko med priključki fi 73,5, 78 ali 98 mm, merjeno kot zunanji premer priključka ventilatorja. V nadaljevanju pa lahko izbirate med različnimi oblikami avtomatike: zakasnitev vklopa, zakasnitev izklopa (timer), intervalno vklapljanje, senzor vlage in senzor prisotnosti. Vsi modeli ne ponujajo vseh naštetih možnosti avtomatskega delovanja! Več si lahko ogledate ob kliku na posamezni model kopalniškega radialnega ventilatorja.

Poleg tukaj navedenih modelov kopalniških radialnih ventilatorjev se v našem prodajnem programu nahaja še nekaj drugih, ki pa so manj pogosto v uporabi.
Agregat - info
Način uporabe
Najpogosteje v uporabi za odzračevanje po vertikali (skupni ali samostojni), kadar je za izriv zraka po cevi ali kanalu potreben večji tlak.


 

Imate vprašanja?

Skupaj bomo
našli rešitev.
Vsak dan med  tednom med 8-16 uro. 051 636 673    Peter
031 411 811    Miha
Sejem DOM 2023
sejem DOM 2023 bo potekal od 22. do 26. marca 2023. Vabimo vas, da nas poiščete in se nam pridružite. Vabljeni!
» več
DANTHERM
Dantherm Group je vodilni ponudnik izdelkov in rešitev za nadzor klime v notranjih prostorih.
» več
Helios Komfovent Vortice Sodeca Veab Klivent Industrie Technik Klivent