Aksialni ventilatorji

Helios M1
M1
Vortice ME
Punto Evo
Vortice MF
MF
Vortice MFO
MFO
Vortice MEX
Punto evo flexo
Agregat - info
Najpogostejša izbira za odzračevanje individualnih kopalnic ali sanitarij

Ob misli na kopalniški ventilator si največkrat predstavljamo aksialni kopalniški ventilator, saj je najpogosteje v uporabi, obenem pa tudi najcenejša izbira. Nikakor pa to ne pomeni, da so aksialni ventilatorji primerna izbira za vsako kopalnico! Več o odločitvi kdaj izbrati radialni in kdaj aksialni kopalniški ventilator lahko izveste v rubriki kopalniški ventilatorji.

V naši ponudbi lahko izbirate med dvema proizvajalcema kopalniških aksialnih ventilatorjev: Vortice (Italija) in Helios (Nemčija). Pri izbiri se je potrebno opredeliti glede dimenzije priključka (premer priklopa na zračnik) kamor ventilator vstavimo. Izbirate lahko med priključki fi 98, 118 in 156 mm, merjeno kot zunanji premer priključka ventilatorja. V nadaljevanju pa lahko izbirate med različnimi oblikami avtomatike: zakasnitev vklopa, zakasnitev izklopa (timer), intervalno vklapljanje, senzor vlage in senzor prisotnosti. Vsi modeli ne ponujajo vseh naštetih možnosti avtomatskega delovanja! Več si lahko ogledate ob kliku na posamezni model kopalniškega aksialnega ventilatorja.

Poleg tukaj navedenih modelov kopalniških aksialnih ventilatorjev se v našem prodajnem programu nahaja še nekaj drugih, ki pa so manj pogosto v uporabi.

Agregat - info
Način uporabe
 Najpogosteje v uporabi za prenos zraka med prostori in za odzračevanje po kratki cevi, kjer ni veliko upora.


 

Imate vprašanja?

Skupaj bomo
našli rešitev.
Vsak dan med  tednom med 8-16 uro. 



051 636 673    Peter
031 411 811    Miha
Sejem DOM 2023
sejem DOM 2023 bo potekal od 22. do 26. marca 2023. Vabimo vas, da nas poiščete in se nam pridružite. Vabljeni!
» več
DANTHERM
Dantherm Group je vodilni ponudnik izdelkov in rešitev za nadzor klime v notranjih prostorih.
» več
Helios Komfovent Vortice Sodeca Veab Klivent Industrie Technik Klivent