MOS 2020

objava: 07.10.2020

SEJEM MOSSejem MOS je mednarodni sejem obrti in podjetnosti, hkrati pa je tudi največji in najpomembnejši poslovni sejem v Sloveniji in regiji. Prepoznavnost sejma se z leti krepi tudi v tujini. Zato bodo tudi letos sooblikovane skupinske predstavitve tujih držav in institucij. Na sejmu si je mogoče ogledati ponudbo različnih obrtnikov, tako s področja graditeljstva, rabe energije, energijskih sistemov, hišne tehnike, ipd. Ena od izrazitih komponent teh trendov je tudi okolijska ozaveščenost proizvajalcev, graditeljev in uporabnikov stavb. Gre za novo poudarjene smernice trajnostnega razvoja oziroma zelenih tehnologij.

Lepo vabljeni da se nam tudi letos pridružite na spletnem sejmu MOS! 

Preberite tudi...

KORONAVIRUS
» Poslovni prostori ponovno odprti
» več
DANTHERM
DANTHERM Dantherm Group je vodilni ponudnik izdelkov in rešitev za nadzor klime v notranjih prostorih.
» več
Vortice z novim dizajnom
» Nova pridobitev proizvajalca Vortice je ventilator Punto EVO FLEXO, ki je zmogljiv, tih, trpežen aksialni ventilator atraktivnega videza.
» več
Prezračevanje z rekuperacijo v šolah
Prezračevanje z rekuperacijo v šolah Prispevek opisuje primer dobre prakse v Šolskem centru Škofja Loka, kjer so eno od učilnic poskusno opremili s sistemom za prezračevanje z rekuperacijo.
» več
DNEVI PASIVNIH HIŠ 2020
Konzorcij pasivna hiša je neformalno združenje institucij, podjetij in strokovnjakov, ki s svojo dejavnostjo vzpodbujajo in omogočajo gradnjo pasivnih hiš.
» več
KORONAVIRUS
Poslovni prostori ponovno odprti
» več
Servis

Imate vprašanja?

Skupaj bomo
našli rešitev.


pokličite nas še danes
051 636 673    Peter
031 411 811    Miha


 
Helios Komfovent Vortice Sodeca Veab Klivent Industrie Technik Klivent