MOS 2018

objava: 14.08.2018

SEJEM MOSSejem MOS je mednarodni sejem obrti in podjetnosti, hkrati pa je tudi največji in najpomembnejši poslovni sejem v Sloveniji in regiji. Prepoznavnost sejma se z leti krepi tudi v tujini. Zato bodo tudi letos sooblikovane skupinske predstavitve tujih držav in institucij. Na sejmu si je mogoče ogledati ponudbo različnih obrtnikov, tako s področja graditeljstva, rabe energije, energijskih sistemov, hišne tehnike, ipd. Ena od izrazitih komponent teh trendov je tudi okolijska ozaveščenost proizvajalcev, graditeljev in uporabnikov stavb. Gre za novo poudarjene smernice trajnostnega razvoja oziroma zelenih tehnologij.

Sejem MOS se vsako leto odvija na prostoru celjskega sejmišča. 51. sejem MOS bo potekal od 11. do 16. septembra 2018. Ker se vsako leto na tem sejmu z aktualno ponudbo in novostmi s področja prezračevalne tehnike za hišno, stanovanjsko, poslovno in industrijsko uporabo predstavimo tudi sami, vas vabimo, da nas poiščete v ŠOTORU I in se nam pridružite. Vabljeni!


 

Preberite tudi...

SELITEV V NOVE PROSTORE
» Z veseljem vam sporočamo, da smo se preselili v nove, večje poslovne in skladiščne prostore.
» več
Vortice z novim dizajnom
» Nova pridobitev proizvajalca Vortice je ventilator Punto EVO FLEXO, ki je zmogljiv, tih, trpežen aksialni ventilator atraktivnega videza.
» več
Prezračevanje z rekuperacijo v šolah
Prezračevanje z rekuperacijo v šolah Prispevek opisuje primer dobre prakse v Šolskem centru Škofja Loka, kjer so eno od učilnic poskusno opremili s sistemom za prezračevanje z rekuperacijo.
» več
Predsodki o hišnem prezračevanju z rekuperacijo
Predsodki o hišnem prezračevanju z rekuperacijo Tudi konec leta 2010 smo imeli še vedno številne predsodke v zvezi s hišnim prezračevanjem z rekuperacijo. Nekateri od teh predsodkov so aktualni še danes.
» več
MOS 2018
Sejem MOS je mednarodni sejem obrti in podjetnosti, hkrati pa je tudi največji in najpomembnejši poslovni sejem v Sloveniji in regiji.
» več
Po vgradnji prezračevanja je bivanje ugodnejše
Zaradi dobre zrakotesnosti sodobnih in obnovljenih stanovanjskih objektov se vse bolj zavedamo pomena kakovosti zraka v naših prostorih.
» več
Servis

Imate vprašanja?

Skupaj bomo
našli rešitev.


pokličite nas še danes
031 217 459      Marko
051 636 673      Peter


 
Helios Komfovent Vortice Sodeca Veab Klivent Industrie Technik Klivent