Grelci in sušilci

Sušilci rok in las
Sušilci rok in las
Sušilci zraka
Sušilci zraka
Čistilci zraka
Čistilci zraka
Električni grelci
Električni grelci
Vodni grelci
Vodni grelci
Agregat - info
Namen in obseg uporabe
Tukaj predstavljeni artikli so namenjeni naknadni (dodatni) obdelavi zraka. Stenski sušilci rok in las so namenjeni tako za uporabo v javnih prostorih, kot tudi za hotelske sobe in domačo uporabo. Razvlaževalce zraka uporabljamo za regulacijo vlage v prostorih, kjer visoka vlažnost lahko predstavlja problem (npr. v knjižnicah), pa tudi za odstranjevanje presežne vlage v tleh in zidovih ob vremenskih neprilikah, v času gradnje ali pri slabo izoliranih kletnih prostorih starih objektov. Čistilce zraka večinoma uporabljamo v pisarnah in drugih poslovnih prostorih, kjer je predvsem zaradi velike količine elektro opreme zrak lahko zelo slab in je potrebna filtracija in ionizacije tega zraka. Električni grelci so namenjeni tako za uporabo v javnih prostorih, kot tudi za domačo uporabo
Po vgradnji prezračevanja je bivanje ugodnejše
Zaradi dobre zrakotesnosti sodobnih in obnovljenih stanovanjskih objektov se vse bolj zavedamo pomena kakovosti zraka v naših prostorih.
» več
Hišno prezračevanje - izkušnje uporabnikov
Nekaj pomembnejših uporabniških izkušenj s področja hišnega prezračevalnega sistema s povratkom toplote odpadnega zraka.
» več
Servis

Imate vprašanja?

Skupaj bomo
našli rešitev.


pokličite nas še danes
031 217 459      Marko
051 636 673      Peter


 
Vortice Helios Veab Sodeca Komfovent Industrie Technik Klivent