Aktualne objave

Po vgradnji prezračevanja je bivanje ugodnejše
Po vgradnji prezračevanja je bivanje ugodnejše Zaradi dobre zrakotesnosti sodobnih in obnovljenih stanovanjskih objektov se vse bolj zavedamo pomena kakovosti zraka v naših prostorih.
» več
Hišno prezračevanje - izkušnje uporabnikov
Hišno prezračevanje - izkušnje uporabnikov Nekaj pomembnejših uporabniških izkušenj s področja hišnega prezračevalnega sistema s povratkom toplote odpadnega zraka.
» več
Celovit razvod za hišni prezračevalni sistem
Celovit razvod za hišni prezračevalni sistem Helios omogoča hobotnični razvod zraka s pomočjo prezračevalnih elementov serije FlexPipe®,ki je enostaven, kvaliteten in izredno prilagodljiv sistem.
» več
PREZRAČEVALNI SISTEMI NEKOČ IN DANES
PREZRAČEVALNI SISTEMI NEKOČ IN DANES Zakaj v starih s slamo kritih hišah nismo potrebovali prezračevalnega sistema in kaj je s seboj prinesla sodobna gradnja.
» več
Kdaj potrebujemo prisilno prezračevanje?
Kdaj potrebujemo prisilno prezračevanje? Vse bolj se zavedamo, da je prisilno prezračevanje z rekuperacijo nekaj povsem normalnega za današnje hiše in predvsem pri novogradnjah že neobhodnega.
» več
Zamenjava filtrov prezračevalne naprave
Zamenjava filtrov prezračevalne naprave Redno vzdrževanje in menjava filtrov je pogoj za optimalno delovanje vaše prezracevalne naprave, ki se kaže v kvalitetni bivalni klimi.
» več
Zmote pri hišnim prezračevanjem z rekuperacijo
Zmote pri hišnim prezračevanjem z rekuperacijo Nekaj pogostih napak, ki se zgodijo, ko želimo prezračevalni sistem z rekuperacijo kombinirati še s kakšnim drugim sistemom v stanovanju ali hiši.
» več
Kuhinjska napa in hišno prezračevanje
Kuhinjska napa in hišno prezračevanje Hišno prezračevanje z rekuperacijo predvideva enako količino dovodnega zraka v čiste prostore kot odvodnega iz obremenjenih, zato ostalih odvodov ne potrebujemo
» več
Specifike prezračevanja za pasivne hiše
Specifike prezračevanja za pasivne hiše Prezračevanje v hišah in stanovanjih se razlikuje od tistega za poslovne in trgovske prostorje. Še posebej to velja za nizkoenergijsko in pasivno gradnjo.
» več
Hišno prezračevanje z rekupearcijo leta 2010
Hišno prezračevanje z rekupearcijo leta 2010 V članku lahko preberemo kako smo o hišnem prezračevanju razmišljali leta 2010 in kakšni ukrepi so se nam takrat obetali na tem področju.
» več
KORONAVIRUS
Poslovni prostori ponovno odprti
» več
DANTHERM
Dantherm Group je vodilni ponudnik izdelkov in rešitev za nadzor klime v notranjih prostorih.
» več
Servis

Imate vprašanja?

Skupaj bomo
našli rešitev.


pokličite nas še danes
051 636 673    Peter
031 411 811    Miha


 
Helios Komfovent Vortice Sodeca Veab Klivent Industrie Technik Klivent