Aktualne objave

SEJEM ISH Frankfurt 2023
» Pomemben sejem, ki smo se ga udeležili v preteklih dneh.
» več
Po vgradnji prezračevanja je bivanje ugodnejše
Po vgradnji prezračevanja je bivanje ugodnejše Zaradi dobre zrakotesnosti sodobnih in obnovljenih stanovanjskih objektov se vse bolj zavedamo pomena kakovosti zraka v naših prostorih.
» več
Hišno prezračevanje - izkušnje uporabnikov
Hišno prezračevanje - izkušnje uporabnikov Nekaj pomembnejših uporabniških izkušenj s področja hišnega prezračevalnega sistema s povratkom toplote odpadnega zraka.
» več
Celovit razvod za hišni prezračevalni sistem
Celovit razvod za hišni prezračevalni sistem Helios omogoča hobotnični razvod zraka s pomočjo prezračevalnih elementov serije FlexPipe®,ki je enostaven, kvaliteten in izredno prilagodljiv sistem.
» več
PREZRAČEVALNI SISTEMI NEKOČ IN DANES
PREZRAČEVALNI SISTEMI NEKOČ IN DANES Zakaj v starih s slamo kritih hišah nismo potrebovali prezračevalnega sistema in kaj je s seboj prinesla sodobna gradnja.
» več
Kdaj potrebujemo prisilno prezračevanje?
Kdaj potrebujemo prisilno prezračevanje? Vse bolj se zavedamo, da je prisilno prezračevanje z rekuperacijo nekaj povsem normalnega za današnje hiše in predvsem pri novogradnjah že neobhodnega.
» več
Zamenjava filtrov prezračevalne naprave
Zamenjava filtrov prezračevalne naprave Redno vzdrževanje in menjava filtrov je pogoj za optimalno delovanje vaše prezracevalne naprave, ki se kaže v kvalitetni bivalni klimi.
» več
Zmote pri hišnim prezračevanjem z rekuperacijo
Zmote pri hišnim prezračevanjem z rekuperacijo Nekaj pogostih napak, ki se zgodijo, ko želimo prezračevalni sistem z rekuperacijo kombinirati še s kakšnim drugim sistemom v stanovanju ali hiši.
» več
Kuhinjska napa in hišno prezračevanje
Kuhinjska napa in hišno prezračevanje Hišno prezračevanje z rekuperacijo predvideva enako količino dovodnega zraka v čiste prostore kot odvodnega iz obremenjenih, zato ostalih odvodov ne potrebujemo
» več
Specifike prezračevanja za pasivne hiše
Specifike prezračevanja za pasivne hiše Prezračevanje v hišah in stanovanjih se razlikuje od tistega za poslovne in trgovske prostorje. Še posebej to velja za nizkoenergijsko in pasivno gradnjo.
» več
Hišno prezračevanje z rekupearcijo leta 2010
Hišno prezračevanje z rekupearcijo leta 2010 V članku lahko preberemo kako smo o hišnem prezračevanju razmišljali leta 2010 in kakšni ukrepi so se nam takrat obetali na tem področju.
» več
 

Imate vprašanja?

Skupaj bomo
našli rešitev.
Vsak dan med  tednom med 8-16 uro. 051 636 673    Peter
031 411 811    Miha
Sejem DOM 2023
sejem DOM 2023 bo potekal od 22. do 26. marca 2023. Vabimo vas, da nas poiščete in se nam pridružite. Vabljeni!
» več
DANTHERM
Dantherm Group je vodilni ponudnik izdelkov in rešitev za nadzor klime v notranjih prostorih.
» več
Helios Komfovent Vortice Sodeca Veab Klivent Industrie Technik Klivent