Informativne ponudbe

Ker investitorje pogosto zanima okvirna cena materiala za hišno prezračevanje z rekuperacijo znamke Helios, smo pripravili nekaj informativnih ponudb za različno velike stanovanjske objekte ter za nekaj dodatne opreme. Ponudbe zajemajo ves potreben material za izvedbo prezračevanja, davek pa je zaveden ločeno. Ker gre pri vseh navedenih informativnih ponudbah le za ponudbo opreme je naveden 22 % DDV, dočim je pri ponudbi z montažo naveden 9,5 % DDV in prišteto obračunano delo.
  • informativni izračun stroškov materiala za prezračevanje z rekuperacijo (Helios) - 50 - 120 m2 bivalne površine - stenska entalpijska enota (pdf)
  • informativni izračun stroškov materiala za prezračevanje z rekuperacijo (Helios) - 50 - 120 m2 bivalne površine - stropna enota (pdf)
  • informativni izračun stroškov materiala za prezračevanje z rekuperacijo (Helios) - 140 - 220 m2 bivalne površine - stenska entalpijska enota (pdf)
  • informativni izračun stroškov materiala za prezračevanje z rekuperacijo (Helios) - 220 - 350 m2 bivalne površine - stenska entalpijska enota (pdf)
  • informativni izračun stroškov materiala za tekočinski zemeljski kolektor (Helios) (pdf)
  • informativni izračun stroškov materiala za tekočinski zemeljski kolektor (Helios) - cenovno ugodnejši (pdf)
  • informativni izračun stroškov materiala za zračni zemeljski kolektor s stebričkom in by-pass loputo, vključno z dodatnimi IP-160 kosi (Helios) (pdf)
  • innformativni izračun stroškov materiala za zračni zemeljski kolektor brez zajemnega stebrička, z zrakotesnim jaškom in by-pass loputo (Helios) (pdf)

Za izdelavo natančnejše ponudbe potrebujemo tlorise objekta, ki najprej služijo za izdelavo prezračevalne sheme, iz te pa naredimo ponudbo za meterial. V ta namen je zgolj potrebno poslati tlorise objekta (lahko kar po elektronski pošti). Ob izdelavi ponudbe se lahko pogovorimo o možnostih in omejitvah izvedbe prezračevalnega sistema, ki se nanašajo na specifike gradnje ali obnove (na to je potrebno opozoriti). Na vašo željo lahko naši pooblaščeni monterji izdelajo ponudbo z vključeno montažo.

Vse prezračevalne naprave proizvajalca Helios se nahajajo na veljavnih seznamih subvencioniranih naprav (pdf) s strani Eko sklada, od katerega tako lahko pričakujete nepovratna sredstva v višini 20 % investicije. V ta nemen je potrebno pridobiti ponudbo izvajalca (kjer je zavedena tudi montaža), izpolniti vlogo in zbrati ustrezne priloge. To vam pomagajo narediti kar naši pooblaščeni izvajalci, saj se s tem pogosto ukvarjajo v času, ko je razpis odprt. Za dodatna pojasnila o nepovratnih sredstvih Eko sklada lahko pokličete na 051 636 673.
DNEVI PASIVNIH HIŠ 2020
Konzorcij pasivna hiša je neformalno združenje institucij, podjetij in strokovnjakov, ki s svojo dejavnostjo vzpodbujajo in omogočajo gradnjo pasivnih hiš.
» več
KORONAVIRUS
Poslovni prostori ponovno odprti
» več
Servis

Imate vprašanja?

Skupaj bomo
našli rešitev.


pokličite nas še danes
051 636 673    Peter
031 411 811    Miha


 
Helios Komfovent Vortice Sodeca Veab Klivent Industrie Technik Klivent